Spring naar inhoud

De trainer

De trainer

Robert Vriesman
Gecertificeerd Mindfulnesstrainer (categorie 1, lid V.M.B.N. sinds 2011), Psychotherapeut BIG, GZ-psycholoog BIG.

Ik ben in 1991 als psycholoog afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik op verschillende plekken in de hulpverlening en de zorg gewerkt (een crisiscentrum, een organisatie voor arbeidshulpverlening, GGZ instellingen en een eerstelijnspraktijk). Hierdoor heb ik een gedegen en ruime ervaring kunnen opdoen in het behandelen van klachten van zeer uiteenlopende aard, zowel in de werk- als in de privé-sfeer. Momenteel ben ik werkzaam in een groepspraktijk (zie www.spel55.nl). Daar behandel ik cliënten met angst- en stemmingsstoornissen, rouwproblematiek, levensvragen, overspannings/burnout- en vermoeidheidsklachten en het doelmatig leren omgaan met pijn en fysieke beperkingen. Mede door mijn opleiding tot psychotherapeut, ben ik ook in staat om dieper liggende persoonlijkheidsproblematiek te behandelen.

Sinds dertig jaar beoefen ik verschillende vormen van meditatie en volg ik regelmatig diverse retraites en workshops in binnen- en buitenland. In 2003 ben ik opgeleid in het geven van aandachttraining en Mindfulness en heb ik de mogelijkheid gehad om met diverse opleiders te mogen samenwerken. Sindsdien geef ik deze groepstraining (ongeveer 4x per jaar) met veel plezier, enthousiasme en inspiratie bij diverse instellingen en organisaties. Behalve de basistraining geef ik enkele malen per jaar tevens de verdiepingstraining.